MYYNTIKOORDINAATTORI

Myyntikoordinaattori

 

Arcteq suunnittelee, valmistaa ja myy suojareleitä sekä valokaarisuojajärjestelmiä maalle, merelle ja miksi ei ilmaankin. Pääasiallinen asiakaskuntamme koostuu kuitenkin sekä uusiutuvilla että perinteisillä tuotantomenetelmillä operoivista sähkönjakelun-, siirron ja -tuotannon asiakkaistamme. Pääkonttorimme sijaitsee suomalaisen sähkövoimatekniikan sydämessä Vaasassa. Arcteqin tuotekehitys pohjautuu useista suojarelealustoista saatuun kokemukseen ja vuosikymmenten pitkäjänteiseen työhön, josta olemme tavattoman ylpeitä.

Rinta rottingilla jatkamme tätä suomalaista suojarelesuunnittelun perinnettä!


Korkeatasoisten tuotteidemme lisäksi tarjoamme ylivoimaisesti parasta asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Tästä emme tingi! Olemme myös aavistuksen patriootteja, ja nimenomaan sanan hyvässä merkityksessä. Jalostusasteemme on niin kotimainen kuin se suinkin tällä alalla on nykyisin mahdollista. Toisaalta henkilöstömme koostuu useista eri kansallisuuksista, ja on ehdottomasti olemassaolomme perusta. Meille siis mahtuu monenlaisia ihmisiä.

Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Vaasan Kivihaassa, jonne haemme nyt:

Myyntikoordinaattoria (Sales Coordinator) vahvistamaan asiakaskeskeistä myyntiorganisaatiotamme.

Roolissasi vastaanotat asiakkaamme lähettämiä tilauksia ja vastaat niistä kunnes tyytyväinen asiakas saa tuotteemme käsiinsä.

Varallesi olemme suunnitelleet seuraavaa:

  • Tilausten vastaanotto ja käsittely
  • Logistiikan ja kuljetuspalveluiden järjestäminen
  • Vienti -ja huolintadokumenttien hallinta
  • Tilauksiin ja toimituksiin liittyvää asiakasviestintää
  • Laskutus

Tulet osaksi meidän kansainvälistä myynti- ja markkinointitiimiä jossa panoksesi on varmistaa, että asiakas saa tilaamansa tuotteet mutkattomasti ja toiveensa mukaisesti. Asiakkaamme sijaitsevat yli 50 maassa, joten tulet toimimaan erittäin kansainvälisessä rajapinnassa. Englanti on pääkielemme, ja moitteeton englanninkieli on edellytys, muu kieliosaaminen on eduksi. Lisäksi toivomme sinulta järjestelmällistä työotetta ja kokemusta vastaavankaltaisista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.5. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja antaa: Robert Olander, Puh. 040 743 4647

Hae nyt

Oops! We could not locate your form.