KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON (15.5.-31.8.2021)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Arcteq suunnittelee, valmistaa ja myy mailman tarkimpia suojareleitä sekä valokaarisuojajärjestelmiä maalle, merelle ja miksi ei ilmaankin. Pääasiallinen asiakaskuntamme koostuu kuitenkin sekä uusiutuvilla että perinteisillä tuotantomenetelmillä operoivista sähkönjakelun, -siirron ja -tuotannon asiakkaistamme. Pääkonttorimme sijaitsee suomalaisen sähkövoimatekniikan sydämessä Vaasassa. Arcteqin tuotekehitys pohjautuu useista suojarelealustoista saatuun kokemukseen ja vuosikymmenten pitkäjänteiseen työhön, josta olemme tavattoman ylpeitä.

 

Korkeatasoisten tuotteidemme lisäksi tarjoamme aivan ylivoimaisesti parasta asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Tästä emme tingi! Olemme myös aavistuksen patriootteja, ja nimenomaan sanan hyvässä merkityksessä. Jalostusasteemme on niin kotimainen kuin se suinkin tällä alalla on nykyisin mahdollista. Toisaalta henkilöstömme koostuu useista eri kansallisuuksista, ja on ehdottomasti olemassaolomme perusta. Meille siis mahtuu monenlaisia ihmisiä.

 

Haemme nyt dynaamiseen joukkoomme maailman tarkimpien suojareleiden kokoonpanon kesätyöntekijöitä 15.5.-31.8.2021 väliselle ajalle (tai sopimuksen mukaan). Työtehtäviin kuuluu suojareleiden kokoonpanoa, testausta sekä muita tuotantoon liittyviä töitä osana tehokasta ja iloista tuotannon tiimiämme.

 

Aiempi kokemus elektroniikan käsittelystä ja/tai teollisesta kokoonpanosta luetaan eduksi. Voit olla opiskelija tai ehtinyt jo kartuttaa työ- ja elämänkokemusta, tärkeintä on positiivinen asenne työntekoa kohtaan ja into uuden oppimiseen.

Et missään nimessä halua jättää tätä kokemusta keräämättä, joten jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella 7.3.2021 mennessä.

Hae paikkaa: